מתכונים נוספים

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

שקשוקה פינוקים

מנה-עד 2 ביצים, טופו-לשובע מצרכים: חצי חציל חתוך לקוביות גסות אפויות עם כף שמן זית כרבע שעה בתנור חופן גבינה…

פשטידת בצל

מנה- לשובע מצרכים: 3 בצלים בינוניים 2 בצל ירוק גביע ריקוטה למריחה 5%/ גביע גבינת סויה 3 כפות קוואקר דק…

תבשיל קינואה וגזר

APRILמנות עיקריותמתכונים

מנה- 8 כפות

מצרכים:
1 כוס קינואה
1 גזר בינוני
1 בצל קטן
1 כפית גדושה של פפריקה
מעט פפריקה חריפה
1 כפית מלח
2 כוסות מים רותחים
כף שמן זית

אופן ההכנה:

1. משרים את הקינואה בקערת מים למשך חצי שעה לפחות
2. שופכים את המים ושוטפים היטב את הקינואה בעזרת מסננת
3. חותכים את הבצל והגזר לקוביות קטנות
4. מטגנים בשמן את הבצל, כשהוא הופך לשקוף מוסיפים את הגזר למשך 3 דקות נוספות של טיגון
5. מוסיפים את התבלינים והקינואה ומערבבים, מטגנים במשך 2 דקות נוספות
6. מוסיפים את המים הרותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר
7. מבשלים במשך 20 דקות על אש קטנה עם כיסוי
8. כשמוכן, מכבים את האש ומחכות 5 דקות נוספות כשהסיר מכוסה. לאחר מכן מפרידים את הקינואה בזהירות
בעזרת מזלג