מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

שקשוקה תרד וגבינות

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה= הכל 

מצרכים:
1 בצל קצוץ
1 שום כתוש
200 גר’ תרד (ניתן ניו זילנדי/בייבי)
פטריות (סלסלה/קופסת שימורים אחת)
2 כפות שמנת לבישול 9%
רבע כוס גבינה מלוחה 5%
2 כפות חמד מגורד/מפורר 5%
1 פרוסת גבנ”צ 9%
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
1. מטגנים בתרסיס שמן את הבצל עד שקיפות.
2. מוסיפים את השום ומטגנות עוד דקה.
3. מוסיפים את הפטריות והתרד ומטגנים תוך ערבוב עד שנראה שהתרד מוכן.
4. מוסיפים שתי כפות שמנת 9%, את הגבינה המלוחה, החמד והצהובה, מלח ופלפל.
5. יוצרים שקעים ושוברות פנימה את הביצים.
6. מבשלים עד מידה רצויה.

*ניתן להוסיף מנת פחמימה עד 100 קלוריות וירקות.