מתכונים נוספים

עוגת שוקולד כוסמין

סה”כ 24= פרוסות,מנה= 1 פרוסה מצרכים: כוס קמח כוסמין שקית אבקת אפיה חצי כוס קקאו חצי כוס שמן קנולה חצי…

רולדת פילו

מנה- לשובע, ללא תוספת פחמימה לארוחה זו. עד 2 עלי פילו = מנת פחמימה. מצרכים: חצי קילו הודו טחון/ בשר…

תבשיל קינואה וגזר

מנה- 8 כפות מצרכים: 1 כוס קינואה 1 גזר בינוני 1 בצל קטן 1 כפית גדושה של פפריקה מעט פפריקה…

סלט בורגול עם עגבניות

  מנה- 10 כפות מצרכים: 1 כוס בורגול 3 עגבניות חצי כוס נענע (לא למניקות) חצי כוס פטרוזיליה מיץ מחצי…

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

שקשוקה תרד וגבינות

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה= הכל 

מצרכים:
1 בצל קצוץ
1 שום כתוש
200 גר’ תרד (ניתן ניו זילנדי/בייבי)
פטריות (סלסלה/קופסת שימורים אחת)
2 כפות שמנת לבישול 9%
רבע כוס גבינה מלוחה 5%
2 כפות חמד מגורד/מפורר 5%
1 פרוסת גבנ”צ 9%
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
1. מטגנים בתרסיס שמן את הבצל עד שקיפות.
2. מוסיפים את השום ומטגנות עוד דקה.
3. מוסיפים את הפטריות והתרד ומטגנים תוך ערבוב עד שנראה שהתרד מוכן.
4. מוסיפים שתי כפות שמנת 9%, את הגבינה המלוחה, החמד והצהובה, מלח ופלפל.
5. יוצרים שקעים ושוברות פנימה את הביצים.
6. מבשלים עד מידה רצויה.

*ניתן להוסיף מנת פחמימה עד 100 קלוריות וירקות.