מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

שקשוקה טבעונית

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=הכל

מצרכים:
1 בצל קצוץ
2 שום כתוש
200 גר’ תרד (ניתן ניו זילנדי/בייבי)
1 זוקיני חתוך לחצאי ירח דקים
3 כפות אפונת גינה קפואה
פטריות (סלסלה/קופסת שימורים אחת)
400 גר’ עגבניות מרוסקות (ללא תוספת סוכר במרכיבים)
150 גר’ טופו קשה חתוך לקוביות גדולות או מפורר לחתיכות
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. מטגנים בתרסיס שמן את הבצל עד שקיפות.
2. מוסיפים את השום ומטגנים לעוד דקה.
3. מוסיפים את הפטריות והתרד ומטגנים תוך ערבוב עד שנראה שהתרד מוכן.
4. מוסיפים אפונה קפואה, עגבניות מרוסקות, טופו, מלח ופלפל.
5. יוצרים שקעים ושוברים פנימה את הביצים.
6. מבשלים עד מידה רצויה.

*ניתן להוסיף מנת פחמימה עד 100 קלוריות וירקות.