פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

שעועית ירוקה קראנצ’ית

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריות

מנה=לשובע

 

מצרכים:

שקית של שעועית ירוקה עדינה קפואה ( 600 גרם) 

חצי כפית שום כתוש (שן שום כתושה) – או לפי הטעם

כף שמן זית

חצי כפית מלח

מים רותחים לכיסוי השעועית

 

אופן ההכנה:

  1. שופכים את השעועית הקפואה לסיר ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי השעועית 
  2. מביאים לרתיחה 
  3. מבשלים במשך 5 דקות ( השעועית צריכה להיות קראנצ’ית)
  4. מסננים את המים ומשאירים את השעועית במסננת 
  5. מערבבים בקערה קטנה את הרוטב: חצי כפית מלח, כף שמן זית וחצי כפית שום כתוש
  6. שופכים את הרוטב מעל השעועית הירוקה בעודה במסננת ומערבבים קלות