פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

קינואה בסגנון אדמדם

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריות

מנה= 8 כפות

מצרכים:

כוס קינואה יבשה (מושרית במים חצי שעה או שטופה היטב תחת מי ברז עד שאין קצף)

כף שמן זית

חצי בצל קצוץ דק

1-2 גזרים חתוכים קטן

כף רסק עגבניות

חצי כפית פפריקה

חצי כפית עד כפית מלח (לפי הטעם)

1 שן שום כתושה

2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. לטגן את הבצל עם השמן בסיר עד שהופך שקוף
  2. להוסיף את הגזר, השום, התבלינים והרסק.
  3. להוסיף את הקינואה ולערבב היטב
  4. להוסיף את המים הרותחים ולבשל 20 דק’ עם כיסוי.