מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

קוביות סלמון אפויות

APRILמנות עיקריותמתכונים

מנה= לשובע

מצרכים:
1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור
למרינדה:
3 כפות רוטב סויה
2 כפות צ’ילי מתוק
1 כף סילאן טבעי
1 כפית פפריקה מעושנת
גרידת לימון
2 כפות מים

אופן ההכנה:
1. מערבבים את רכיבי המרינדה לתערובת אחידה
2. חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות
3. מכניסים את הסלמון למרינדה ונותנים לו לנוח למשך שעה לפחות
4. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות
5. לאחר השריה במרינדה מניחים את קוביות הסלמון בתבנית על נייר אפייה
6. מברישים את הקוביות במרינדה
7. מכניסים לתנור ל-10 דקות אפייה
8. מעבירים למצב גריל ואופים למשך 3 דקות נוספות

***לאחר ההכנה ניתן לפזר מעט שומשום ובצל ירוק מעל