מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

צלי עוף בתנור בקלות

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע

מצרכים:
6 ירכיים/ 8-10 שוקיים
לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
3 כפות שמן זית
2 כפות סילאן טבעי
כף פפריקה גדושה
כפית פפריקה מעושנת
מעט פפריקה חריפה – לפי הטעם
כפית שום כתוש/ כפית אבקת שום
כף רוטב סויה
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
¼ כוס מים

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל מצרכי הרוטב לבלילה, מוזגים מעל שוקי/ירכי העוף
המסודרים בתבנית ולתת לעוף לנוח כחצי שעה.
2. לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ 50 דק’ עם כיסוי ו 10 דק’
נוספות ללא כיסוי.