מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

צ’יפס כתום

DECEMBERJANUARYמנות עיקריותמתכונים

מנה- מנת פחמימה בארוחה = עד 2 בטטות קטנות (גזר וקולורבי- לשובע)

 

מצרכים:

בטטה קטנה
גזר
קולורבי
פפריקה מעושנת
מלח
תבלין גריל
3 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את ירקות השורש לרצועות, לא דקות מדי
  2. בכלי נפרד מערבבים את התבלינים ושמן הזית
  3. מסדרים את ירקות השורש בקערה ושופכים את הרוטב מעל. לוודא כיסוי מלא של הירקות
  4. נותנים לנוח במשך כ-15 דקות
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד השחמה של ירקות השורש