מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

פשטידת פטריות טבעונית

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה – עד רבע פשטידה

מצרכים:

2 בצלים גדולים

2 סלסלות פטריות

300 גרם טופו קשה

1 כוס קמח חומוס

1.5 כוסות מים

1 כף שמן זית

1 כף בצל מיובש (ללא סוכר)

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מחממים  תנור מראש ל-180 מעלות.
2. קוצצים את הבצלים ןמטגנים בשמן עד להשחמה קלה.
3. מוסיפים הפטריות, מטגנים למשך 2 דקות נוספות ומניחים בצד.
4. טוחנים את הטופו עם מעט מים במעבד מזון עד קבלת מרקם משחתי.
5. מעבירים לקערה ומוסיפים את קמח החומוס והמים, ומערבבים היטב
(לבלילה דלילה).
6. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
7. מרססים תבנית בשמן ומכניסים לתנור למשך 30-40 דקות עד
שהפשטידה משחימה.
8. מניחים לפשטידת להתקרר ולהתייצב לפני האכילה.