מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

פשטידת מדליוני תרד ופטריות

DECEMBERJANUARYמנות עיקריותמתכונים

מנה- לשובע

 

מצרכים:

כף שמן זית

בצל

10-12 מדליוני תרד קפואים (ניתן להשתמש בחבילת תרד ניו זילנדי במקום- לקצוץ דק ולטגן)

2 שיני שום כתושות

חצי חבילה של פטריות חתוכות לקוביות

גביע קוטג’ 5%

3 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

2 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכות לקוביות

2 כפות גבינת פטה 5%/ בולגרית 5%

 

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל עם כף שמן ומוסיפים את מדליוני התרד (אפשר ישר מהמקפיא), הפטריות והשום. מטגנים עד שהפטריות והתרד מוציאים נוזלים
  2. מערבבים בקערה את יתר המרכיבים: ביצים + קוטג’ + גבינה צהובה + גבינת פטה/בולגרית
  3. מוסיפים מלח (בעדינות, מאחר והפטה מלוחה) ופלפל שחור
  4. מוסיפים לקערה את התרד והפטריות ומערבבים.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים עד שמקבל צבע חום בהיר, במשך 30-40 דק’