מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

פשטידת חלבונים ונהנים

DECEMBERJANUARYמנות עיקריותמתכונים

מנה- לשובע

 

מצרכים:

יוגורט מועשר חלבון (20 גר’ חלבון) טבעי (להחליף ביוגורט שיש לך – 200 גרם) 

כרובית/ ברוקולי/ חציל/ בצל או כל ירק שאתם אוהבים

גביע גבינה לבנה 5%

חצי גביע קוטג’ 5%

3 כפות קמח כוסמין מלא

4 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הירקות לפי הצורך, לפי הירק שבחרתן.
  2. מערבבים הכול יחד עד לתערובת אחידה.
  3. מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות לכ35-40 דק’, עד השחמה של השכבה העליונה.