פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

פשטידת זיתים טבעונית

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריות

מנה=עד שליש פשטידה

מצרכים:
רבע קופסת שימורים של טבעות זיתים (כ- 70 גר’)
400 גרם פרחי כרובית מאודים/מבושלים (חצי שקית כרובית קפואה)
גבינת קשיו (חצי כוס קשיו מושרה טחון בבלנדר עם לימון, מלח, עשבים אהובים, חצי כף שמן זית ושום)
חצי חבילת טופו במרקם רך
3 כפות קמח קטניות (עדשים/חומוס)
1 בצל לבן קצוץ דק
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
3. טוחנים את הטופו הרך, גבינת הקשיו וקמח הקטניות במעבד מזון בפולסים קצרים.
4. מוסיפים את כל יתר המרכיבים לקערה ומערבבים קלות יחד עם הטופו הטחון
5. מעבירים את הבליה לתבנית אפייה ואופים בתנור על 180 מעלות במשך 30 דקות