מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

פריטטה של הפתעות

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=הכל

מצרכים:
2 ביצים
עגבניה מגורדת
חצי קישוא/קישוא קטן חתוך לקוביות קטנות
עלי פטרוזיליה קצוצים – כף קצוץ
2-3 כפות גבינה בולגרית קוביות 5%
חצי בצל סגול קצוץ
כף חלב
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל הקצוץ בכף שמן זית עד הזהבה (עדיפות להשתמש
במחבת נון סטיק, בגודל בינונית)
2. בינתיים מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערה ומוסיפים למחבת
החמה.
3. מכסים במכסה ומנמיכים את האש. מחכים כ3 דק’ ובעזרת תרווד
הופכים בעדינות את הפריטטה, ומחכים עוד כמה דקות השחמה קלה.