מתכונים נוספים

עוגת שוקולד כוסמין

סה”כ 24= פרוסות,מנה= 1 פרוסה מצרכים: כוס קמח כוסמין שקית אבקת אפיה חצי כוס קקאו חצי כוס שמן קנולה חצי…

רולדת פילו

מנה- לשובע, ללא תוספת פחמימה לארוחה זו. עד 2 עלי פילו = מנת פחמימה. מצרכים: חצי קילו הודו טחון/ בשר…

תבשיל קינואה וגזר

מנה- 8 כפות מצרכים: 1 כוס קינואה 1 גזר בינוני 1 בצל קטן 1 כפית גדושה של פפריקה מעט פפריקה…

סלט בורגול עם עגבניות

  מנה- 10 כפות מצרכים: 1 כוס בורגול 3 עגבניות חצי כוס נענע (לא למניקות) חצי כוס פטרוזיליה מיץ מחצי…

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

פריטטה של הפתעות

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=הכל

מצרכים:
2 ביצים
עגבניה מגורדת
חצי קישוא/קישוא קטן חתוך לקוביות קטנות
עלי פטרוזיליה קצוצים – כף קצוץ
2-3 כפות גבינה בולגרית קוביות 5%
חצי בצל סגול קצוץ
כף חלב
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל הקצוץ בכף שמן זית עד הזהבה (עדיפות להשתמש
במחבת נון סטיק, בגודל בינונית)
2. בינתיים מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערה ומוסיפים למחבת
החמה.
3. מכסים במכסה ומנמיכים את האש. מחכים כ3 דק’ ובעזרת תרווד
הופכים בעדינות את הפריטטה, ומחכים עוד כמה דקות השחמה קלה.