מתכונים נוספים

עוגת שוקולד כוסמין

סה”כ 24= פרוסות,מנה= 1 פרוסה מצרכים: כוס קמח כוסמין שקית אבקת אפיה חצי כוס קקאו חצי כוס שמן קנולה חצי…

רולדת פילו

מנה- לשובע, ללא תוספת פחמימה לארוחה זו. עד 2 עלי פילו = מנת פחמימה. מצרכים: חצי קילו הודו טחון/ בשר…

תבשיל קינואה וגזר

מנה- 8 כפות מצרכים: 1 כוס קינואה 1 גזר בינוני 1 בצל קטן 1 כפית גדושה של פפריקה מעט פפריקה…

סלט בורגול עם עגבניות

  מנה- 10 כפות מצרכים: 1 כוס בורגול 3 עגבניות חצי כוס נענע (לא למניקות) חצי כוס פטרוזיליה מיץ מחצי…

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

פיצה טונה

APRILמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע

מצרכים:
לבצק:
קופסת טונה בשמן מסוננת
2 כפות גבינה לבנה
ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
100 גר’ רסק עגבניות ללא סוכר
2 כפות עגבניות מרוסקות ללא סוכר
אורגנו לפי הטעם

מעל:
גבנ”צ 9%
ברוקולי/פלפלים/פטריות/עגבניות/בולגרית 5%/ זיתים (נחשב למנת שומן בארוחה – 5 זיתים = מנת שומן)

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק בקערה (חשוב לפורר את הטונה היטב)
2. מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות למשך 5 דקות בלבד
3. בינתיים מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה
4. מוציאים את הבצק מהתנור ומוסיפים את הרוטב מעל הבסיס החצי אפוי
5. מוסיפים גם את הגבינה הצהובה והתוספות שבחרתם ומכניסים לתנור לכ-10 דקות נוספות, עד שמשחים. שימו לב שלא יישרף!