פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

פילה עוף/רצועות טופו/סייטן בירקות אסייתי

DECEMBERFEBRUARYMARCHמנות עיקריות

מנה=לשובע

מצרכים:

חצי קילו פילה עוף/ 300 גר’ טופו או סייטן חתוכים לרצועות

1 פלפל 

חצי שקית שעועית ירוקה קפואה (300-400 גר’)

חצי שקית ברוקולי (ניתן ברוקולי מיני) קפואה (300-400 גר’)

כוס גזר גמדי קפוא

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 כפות חמאת בוטנים טבעית

2 שיני שום כתושות

3 כפות סויה

2 כפות סילאן טבעי

כף רוטב צ’ילי מתוק

צ’ילי גרוס חריף/ פלפל חריף קצוץ דק – לפי הטעם

חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את כל מצרכי הרוטב מלבד הכוסברה, בקערה והניחו בצד.
  2. טגנו את העוף/הטופו/הסייטן עם השחמה משני הצדדים.
  3. הוסיפו את הרוטב וערבבו.
  4. הוסיפו את הירקות הקפואים עם חצי כוס מים.
    כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה עד ריכוך הירקות.
    *הוסיפו מעט מים לפי הצורך.