מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

פילה עוף/סייטן מוקפץ עם פלפלים בצבעים

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מצרכים:
500 גר’ פילה עוף/ חזה עוף/ סייטן חתוך לרצועות
בצל לבן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
שימורי עגבניות מרוסקות קטן (ללא סוכר)
5 פלפלים בצבעים חתוכים לרצועות
3 כפות סויה
2 כפות טריאקי/ מייפל
תבלין גריל עוף
מלח
פלפל

אופן הכנה:
1. טגנו במעט שמן זית את הבצל עד הזהבה לאחר מכן להוסיף לו את
שיני השום והקפיצו עד הזהבה של השום.
2. הוסיפו את נחתי העוף/ הסייטן וטגנו יחד כמה דקות לספיגת טעמים
ועד השחמה קלה
3. הוסיפו את העגבניות המרוסקות והפלפלים
4. הוסיפו את הסויה והתבלינים
5. בשלו יחד כ 45 דקות