מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

עראיס גבינות

DECEMBERJANUARYמנות עיקריותמתכונים

כמה- 10 חצאי פיתות 

מנה- 2  חצאי פיתה

 

מצרכים:

5 פיתות כוסמין מלא (עד 100 קלוריות)

100 גרם גבינת חמד 5%

100 גרם גבינה בולגרית 5%/ צפתית מעודנת 5%

100 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת/ חתוכה לקוביות קטנות

כף פיסטוקים טחונים/קצוצים (ניתן להחליף באגוז אחר באותה כמות)

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן שמיר קצוץ דק – לא חובה

כף שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת את הגבינות ומפוררים בעזרת מזלג
  2. חותכים את הפיתות לשניים וממלאים את החצאים במלית הגבינות
  3. מחממים מחבת נון סטיק עם כף שמן זית
  4. מטגנים את חצאי הפיתות משני הצדדים עד להזהבה של הפיתה ועד שהגבינות נמסות