פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

עוף/טופו ברוטב בלסמי סויה ורוזמרין

DECEMBERFEBRUARYMARCHמנות עיקריות

 

מנה-לשובע

מצרכים:

10 שוקיים/כרעיים (לצמחוניות או טבעוניות טופו/סייטן)

3 בצלים 

3 כפות בלסמי 

3 כפות סויה

3 כפות טריאקי

3 כפות יין אדום 

עלי רוזמרין

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצלים לחתיכות גדולות ומטגנים אותן עד השחמה עם מעט שמן זית.
  2. מוסיפים את השוקיים ומטגנים אותם קלות.
  3. מערבבים את כל הרטבים יחד לרוטב אחיד ומוסיפים מעל העוף, מקשטים בעלי רוזמרין. 
  4. מבשלים במשך 50 דקות על אש קטנה.