מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

סמבוסק גבינות

DECEMBERJANUARYמנות עיקריותמתכונים

מנה- הכל

מצרכים:

טורטיה מקמח מלא (עדיף עד 120 קלוריות)

5 כפות סה”כ לבחירה מתוך: בולגרית 5% מגורדת/סימפוניה/צפתית 5%/ קוטג’ 5%/ ריקוטה למריחה 5%/ טוב טעם/ חמד 5% – יש לבחור לפחות 2 סוגי גבינות

1 ביצה

כפית שומשום

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה: 

  1. מקשקשים את הביצה ומעבירים חצי מהביצה לקערה אחרת שתחכה בצד
  2. מוסיפים לקערה עם חצי הביצה את הגבינות שבחרתם ( 5 כפות גבינות בסך הכל) ואת המלח והפלפל
  3. משתמשים בביצה ששמרתם בצד על מנת להבריש את הטורטיה מבפנים, מניחים את התערובת במרכז הטורטיה ומקפלים מכל צד, כך שמתקבל משולש
  4. מורחים בביצה ומפזרים שומשום מעל
  5. אופים בתנור על 200 מעלות במשך כ-15 דקות עד השחמה