מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

סלט בטטה

JANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה= חצי כמות

מצרכים

2 בטטות בינוניות

כף שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

פטרוזיליה קצוצה – כמות לפי הטעם

כף מיץ לימון

10 חצאי אגוזי מלך קצוצים

כף צימוקים/חמוציות

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור מראש ל220 מעלות.
  2. מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות של סנטימטר.
  3. מעבירים לקערה ומערבבים עם כף שמן זית, חצי כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
  4. מכניסים לתנור ל20-25 דקות.
  5. מערבבים בקערה פטרוזיליה קצוצה עם מיץ לימון.
    כשהבטטה מוכנה מוסיפים לקערה, מוסיפים את אגוזי המלך והצימוקים/חמוציות ומערבבים.