מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

סייטן במרינדה

APRILMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע

מצרכים: 

150 גרם סייטן
בצל יבש
עגבנייה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף טחינה מדוללת במים

תערובת למרינדה להשריית הסייטן טרם ההקפצה:
כפית פפריקה מעושנת
כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
מעט קארי
מיץ מלימון שלם
ו2 כפות מים

אופן ההכנה: 

  1. משרים את הסייטן לחצי שעה במרינדה
  2. בינתיים מטגנים בצל עד הזהבה
  3. מוסיפים את רצועות הסייטן לבצל המטוגן ומטגנים יחד כ2 דקות לקבלת הטעמים