מתכונים נוספים

עוגת שוקולד כוסמין

סה”כ 24= פרוסות,מנה= 1 פרוסה מצרכים: כוס קמח כוסמין שקית אבקת אפיה חצי כוס קקאו חצי כוס שמן קנולה חצי…

רולדת פילו

מנה- לשובע, ללא תוספת פחמימה לארוחה זו. עד 2 עלי פילו = מנת פחמימה. מצרכים: חצי קילו הודו טחון/ בשר…

תבשיל קינואה וגזר

מנה- 8 כפות מצרכים: 1 כוס קינואה 1 גזר בינוני 1 בצל קטן 1 כפית גדושה של פפריקה מעט פפריקה…

סלט בורגול עם עגבניות

  מנה- 10 כפות מצרכים: 1 כוס בורגול 3 עגבניות חצי כוס נענע (לא למניקות) חצי כוס פטרוזיליה מיץ מחצי…

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

נגיסי שוקולד ובוטנים

DECEMBERJANUARYמנות מתוקותמתכונים

כמה- 20 יחידות

מנה- 1 יחידה

 

מצרכים:

3/4 כוס חמאת בוטנים טבעית (מרקם חלק ולא קראנצ’י)

2 חבילות של שוקולד מריר מעל 70% מוצקי קקאו (סה”כ 200 גרם)

150 גרם בוטנים קלויים חצויים (כוס)

קורט מלח גס (אופציונלי)

אופן הכנה:

  1. מרפדים תבנית מיני מאפינס במנג’טים קטנים
  2. ממיסים במיקרוגל את חמאת הבוטנים והשוקולד ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה
  3. מוסיפים את הבוטנים ומערבבים (משאירים מעט בוטנים בצד לקישוט בסוף ההכנה)
  4. ממלאים את המנג’טים בתערובת
  5. מפזרים מעל כל חטיף מעט בוטנים ומעט מלח גס (אופציונלי)
  6. מכניסים למקפיא ומקפיאים למשך כשעתיים