מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

נגיסי שוקולד ובוטנים

DECEMBERJANUARYמנות מתוקותמתכונים

כמה- 20 יחידות

מנה- 1 יחידה

 

מצרכים:

3/4 כוס חמאת בוטנים טבעית (מרקם חלק ולא קראנצ’י)

2 חבילות של שוקולד מריר מעל 70% מוצקי קקאו (סה”כ 200 גרם)

150 גרם בוטנים קלויים חצויים (כוס)

קורט מלח גס (אופציונלי)

אופן הכנה:

  1. מרפדים תבנית מיני מאפינס במנג’טים קטנים
  2. ממיסים במיקרוגל את חמאת הבוטנים והשוקולד ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה
  3. מוסיפים את הבוטנים ומערבבים (משאירים מעט בוטנים בצד לקישוט בסוף ההכנה)
  4. ממלאים את המנג’טים בתערובת
  5. מפזרים מעל כל חטיף מעט בוטנים ומעט מלח גס (אופציונלי)
  6. מכניסים למקפיא ומקפיאים למשך כשעתיים