מתכונים נוספים

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

קוביות טופו אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 300 גר’ טופו קשה – חתוך לקוביות למרינדה: 2 כפות רוטב סויה כף צ’ילי מתוק 1 כף…

שווארמה עוף/סייטן

מנה- לשובע מצרכים: 1 ק”ג חזה עוף פרוס / סייטן פרוס כף תבלין שווארמה כפית כמון 3 כפות שמן זית…

מוקפץ טופו פסטו ופטריות

JANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-לשובע 

מצרכים:

300 גר’ טופו בטעם בזיליקום

חבילת פטריות חתוכות לפרוסות

10 עגבניות שרי חצויות

1 בצל קצוץ

בצל ירוק קצוץ

חופן עלי תרד/בזיליקום

לתיבול- פלפל גרוס, מלח וכפית פסטו

אופן ההכנה:

  1. מקפיצים במחבת את הבצל, בכף שמן זית, עד שהופך שקוף.
  2. מוסיפים את הטופו, העגבניות , הפטריות והבצל הירוק ומקפיצים עד הזהבה.
  3. מתבלים בפלפל גרוס, מלח וכפית פסטו. 
  4. מקפיצים עוד 5 דק’ ומוסיפים עלי תרד/בזיליקום לעוד חצי דקה של טיגון.