מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

מוקפץ טופו פסטו ופטריות

JANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-לשובע 

מצרכים:

300 גר’ טופו בטעם בזיליקום

חבילת פטריות חתוכות לפרוסות

10 עגבניות שרי חצויות

1 בצל קצוץ

בצל ירוק קצוץ

חופן עלי תרד/בזיליקום

לתיבול- פלפל גרוס, מלח וכפית פסטו

אופן ההכנה:

  1. מקפיצים במחבת את הבצל, בכף שמן זית, עד שהופך שקוף.
  2. מוסיפים את הטופו, העגבניות , הפטריות והבצל הירוק ומקפיצים עד הזהבה.
  3. מתבלים בפלפל גרוס, מלח וכפית פסטו. 
  4. מקפיצים עוד 5 דק’ ומוסיפים עלי תרד/בזיליקום לעוד חצי דקה של טיגון.