פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

מג’דרה שינוי

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריות

מנה = 8 כפות

מצרכים:

כוס אורז מלא בסמטי (לשטוף היטב)

חצי כוס עדשים שחורות/ירוקות יבשות (לאחר השרייה של 10 דק’ ושטיפה)

1 בצל

כף שמן זית

כפית מלח, או לפי הטעם

מעט פלפל שחור וחצי כפית כמון

הוראות הכנה: 

 

  1. קוצצים דק-דק את הבצל ומטגנות עם שמן הזית, כשמזהיב מוסיפים את האורז והעדשים וממשיכים לערבב ולטגן כחצי דקה נוספת
  2. מוסיפים את התבלינים ו2.5 כוסות מים רותחים.
  3. מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית.
  4. מבשלים כ- 30 דקות.
  5. סוגרים את המכסה כשהאש כבויה כבר, משאירים סגור כעשרים דקות נוספות
  6. מערבבים את האורז והעדשים בעזרת מזלג בעדינות.