מתכונים נוספים

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

קוביות טופו אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 300 גר’ טופו קשה – חתוך לקוביות למרינדה: 2 כפות רוטב סויה כף צ’ילי מתוק 1 כף…

שווארמה עוף/סייטן

מנה- לשובע מצרכים: 1 ק”ג חזה עוף פרוס / סייטן פרוס כף תבלין שווארמה כפית כמון 3 כפות שמן זית…

מאפה דפי אורז טבעוני

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה- עד חצי מהכמות

 מצרכים:

8 דפי אורז קוטר 20 ס”מ

חבילת טופו רך

1.5 גביע גבינת סויה (ניתן בטעמים)

גבינה צהובה טבעונית – 2 פרוסות

1 כפית שמרי בירה (לטעם “פרמז’ני”)

6 פטריות חתוכות גס

חופן עלי תרד קצוצים דק

מלח ופלפל – לפי הטעם

כפית שומשום

כף טחינה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות
  2. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה
  3. מערבבים את הטופו, הגבינות הטבעוניות, הטחינה, שמרי הבירה, המלח והפלפל בקערה
  4. מוסיפים את הפטריות והתרד הטריים
  5. מניחים דף אורז אחד יבש בתחתית התבנית, מורחים שכבה דקה של חלק מהתערובת (2 כפות)
  6. מניחים דף אורז נוסף ומורחים שכבה נוספת של העיסה ומעל דף נוסף וכך הלאה
    ***שימו לב שתערובת המילוי צריכה להספיק לכל המתכון
  7. מעל הדף האחרון שנותר (הדף השישי) בוזקים שומשום
  8. אופים בתנור במשך 30 דקות עד הזהבה