מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

מאפה דפי אורז טבעוני

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה- עד חצי מהכמות

 מצרכים:

8 דפי אורז קוטר 20 ס”מ

חבילת טופו רך

1.5 גביע גבינת סויה (ניתן בטעמים)

גבינה צהובה טבעונית – 2 פרוסות

1 כפית שמרי בירה (לטעם “פרמז’ני”)

6 פטריות חתוכות גס

חופן עלי תרד קצוצים דק

מלח ופלפל – לפי הטעם

כפית שומשום

כף טחינה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות
  2. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה
  3. מערבבים את הטופו, הגבינות הטבעוניות, הטחינה, שמרי הבירה, המלח והפלפל בקערה
  4. מוסיפים את הפטריות והתרד הטריים
  5. מניחים דף אורז אחד יבש בתחתית התבנית, מורחים שכבה דקה של חלק מהתערובת (2 כפות)
  6. מניחים דף אורז נוסף ומורחים שכבה נוספת של העיסה ומעל דף נוסף וכך הלאה
    ***שימו לב שתערובת המילוי צריכה להספיק לכל המתכון
  7. מעל הדף האחרון שנותר (הדף השישי) בוזקים שומשום
  8. אופים בתנור במשך 30 דקות עד הזהבה