פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

לחם טחינה טבעוני

JANUARYMARCHמנות עיקריותנתוני משתמש

כמה- 10 יחידות

מנה- 2

מצרכים:

2 כפות זרעי צ׳יה + 1/4 כוס מים

2 כפיות חומץ 

6 כפות טחינה גולמית

2 כפות סילאן ללא תוספת סוכר

1/3 כוס מים

1 כפית אבקת אפייה 

1/2 כפית סודה לשתייה 

מלח על פי טעם

1 כוס דחוסה קמח עדשים כתומות

 

לקישוט: פשתן, גרעיני חמנייה, שומשום, גרעיני דלעת 

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור על 170 מעלות 
  2. מערבבים בקערית זרעי צ’יה עם 1/4 כוס מים ומניחים בצד למשך 3-4 דקות 
  3. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים 
  4. מוסיפים את כל המרכיבים הרטובים ואת תערובת הצ’יה ומערבבים היטב, כך שהתערובת תהיה סמיכה אך לא מאוד בצקית 
  5. מעבירים לתבנית אינגליש 22 ס”מ משומנת היטב 
  6. מקשטים בגרעינים/שומשום 
  7. אופים במשך 45 דקות 
  8. מקררים על רשת במשך שעתיים לפחות לפני שפורסים