מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

כריך חביתה בלי פחמימה

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-הכל

מצרכים ל”פיתה”:

1 ביצה
2 כפיות ממרח שקדים או טחינה
כפית שטוחה של אבקת אפייה
כף מים

למילוי:
חביתה מביצה אחת
כפית ממרח : טחינה/ פסטו/ עגבניות מיובשות/ חומוס
עגבנייה
חסה (וכל ירק שבא לכן)

אופן ההכנה: 

  1. מחממים מחבת היטב ומרססים אותה בספריי שמן
  2. שופכים את הבלילה למחבת ומכסות אותה 
  3. מחכים שהבלילה תתפח והופכים צד למספר דקות נוספות
  4. מוציאים את ה”פיתה” ובעזרת סכין חותכים באמצע ממלאים את ה”פיתה”

(ניתן להוסיף גם מנת פחמימה של עד 100 קלוריות בארוחה זו אם יש צורך בכך)