מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

כרוב מאודה

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה- לשובע

מצרכים:
1 כרוב בינוני
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כף שמן זית
כפית גדושה פפריקה
פפריקה חריפה – לפי הטעם
מלח לפי הטעם
200 גרם רסק עגבניות
חצי כוס מים

אופן הכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות-דקות (ניתן לחתוך בעזרת קולפן או
סכין)
2. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ
3. מוסיפים את הכרוב
4. מוסיפים את התבלינים והרסק
5. מוסיפים חצי כוס מים
6. מבשלים במשך כחצי שעה בסיר חצי מכוסה, מערבבים מידי פעם בזמן
הבישול.
7. מבשלים עד שהכרוב נעשה רך והמים מתאדים