מתכונים נוספים

עוגת שוקולד כוסמין

סה”כ 24= פרוסות,מנה= 1 פרוסה מצרכים: כוס קמח כוסמין שקית אבקת אפיה חצי כוס קקאו חצי כוס שמן קנולה חצי…

רולדת פילו

מנה- לשובע, ללא תוספת פחמימה לארוחה זו. עד 2 עלי פילו = מנת פחמימה. מצרכים: חצי קילו הודו טחון/ בשר…

תבשיל קינואה וגזר

מנה- 8 כפות מצרכים: 1 כוס קינואה 1 גזר בינוני 1 בצל קטן 1 כפית גדושה של פפריקה מעט פפריקה…

סלט בורגול עם עגבניות

  מנה- 10 כפות מצרכים: 1 כוס בורגול 3 עגבניות חצי כוס נענע (לא למניקות) חצי כוס פטרוזיליה מיץ מחצי…

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

כרוב מאודה

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה- לשובע

מצרכים:
1 כרוב בינוני
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כף שמן זית
כפית גדושה פפריקה
פפריקה חריפה – לפי הטעם
מלח לפי הטעם
200 גרם רסק עגבניות
חצי כוס מים

אופן הכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות-דקות (ניתן לחתוך בעזרת קולפן או
סכין)
2. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ
3. מוסיפים את הכרוב
4. מוסיפים את התבלינים והרסק
5. מוסיפים חצי כוס מים
6. מבשלים במשך כחצי שעה בסיר חצי מכוסה, מערבבים מידי פעם בזמן
הבישול.
7. מבשלים עד שהכרוב נעשה רך והמים מתאדים