מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

טופו מנגולד וחלב קוקוס

APRILMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע
מצרכים:

2 חבילות טופו חתוך לקוביות
חלב קוקוס עד 10% שומן
כפית סויה
כפית וחצי חמאת בוטנים
תבלין גריל עוף
בצל ירוק
אגוז מוסקט
עלי מנגולד
בצל לבן קצוץ
2 כפות שמן זית להקפצה

אופן ההכנה:

  1. הכנת מרינדה :
    בקערה שמים חלב קוקוס, חמאת בוטנים, סויה וגריל עוף.
  2. משרים את הטופו לכחצי שעה.
  3. בסיר סטואז’ מאדים את הבצל עד הזהבה.
  4. מוסיפים את המנגולד החתוך ומקפיצים יחד.
  5. מוסיפים את הטופו עם המרינדה ומבשלים יחד עם מכסה פתוח בכדי לצמצם את הרוטב
  6. לאחר הצמצום מוסיפים מעט אגוז מוסקט ובצל ירוק.