מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

טופו/אמנון ועגבניות במחבת

DECEMBERJANUARYמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע

מצרכים:

5 פילטים של אמנון קפוא (מופשר)/ טרי  או 300 גר’ טופו חתוך לקוביות

10 יחידות עגבניות שרי

1 פרוסת לימון

2 כפות שמן זית

2 כפיות שום כתוש/ אבקת שום לפי הטעם

מלח ופלפל לפי הטעם

צ’ילי גרוס – לפי הטעם

כף לימון כבוש- אופציונאלי

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את אמנון/הטופו עם שמן הזית במחבת, מניחים את הפילה אמנון על המחבת עם העור כלפי מטה בעת הטיגון ומטגנים כ3 דקות (לא להפוך)
  2. חותכים לחצי את העגבניות ומוסיפים למחבת
  3. מוסיפים למחבת את הלימון, השום והתבלינים
  4. מכסים ומבשלים על אש קטנה כ15-20 דק’ עד צמצום הנוזלים