מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

חזה עוף/ פרגית/ סייטן/ טופו מוקפץ בפטריות

APRILMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע

מצרכים: 

300 גר’ טופו קשה חתוך לקוביות/ רצועות סייטן או חצי קילו חזה עוף/פרגית חתוכים

סלסלת פטריות שמפניון – חתוכות לפרוסות

4 גבעולים של בצל ירוק קצוץ

3 כפות רוטב סויה

כף סילאן טבעי

גרידת ג’ינגר/ לימון – לפי הטעם

כף שמן שומשום

כף שומשום 

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מקפיצים את הירקות והטופו/ הסייטן/ העוף/ פרגית עם כף שמן זית עד השחמה קלה.
  2.  תוך כדי ההקפצה להוסיף את כל הרטבים/תבלינים ולקראת הסוף את השומשום.