פוסטים נוספים

לא נמצאו תוצאות.

חביתת חומוס/ עדשים

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריות

מנה= 1

מצרכים:

רבע כוס קמח עדשים/ חומוס
כחצי כוס מים (הבלילה צריכה להיות דלילה אך לא מידי)
כף שמן זית
רבע כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את כל החומרים לבלילה יחסית דלילה ואחידה
  2. למי שרוצה תוספות לחביתה כמו: עגבניות, פטריות, בצל, בזיליקום, שום- מטגנים תחילה את התוספות היטב
  3. שופכים את הבלילה מעל התוספות
  4. הופכים את החביתה בזהירות