מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

דג סלמון במחבת פסים

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-לשובע

מצרכים:
חצי קילו דג סלמון פרוס לרצועות ברוחב 4 ס”מ
קמצוץ מלח, מומלץ להשתמש במלח ים
קמצוץ פלפל
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מפזרים מלח ופלפל מעל הדג (או משרים לחצי שעה בתערובת של שמן זית עם התבלינים)
  2. מחממים מחבת קרמית או מחבת טפלון (כל מחבת בעלת תכונה המונעת הדבקות) על להבה בינונית
  3. בוזקים למחבת 2 כפות שמן וממתינים מספר שניות עד שהשמן חם
  4. מניחים את הדג במחבת עם העור כלפי מטה
  5. משאירים על האש למשך כ-5 דקות ללא מכסה
  6. הופכים את הדג עם הפנים כלפי המחבת ומכסות
  7. משאירים על האש כ-2 דקות נוספות