מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

דג/טופו בחלב קוקוס

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-לשובע

מצרכים:

1 ק”ג דג לבן (בתכנון מוסר ים)/ סלמון/ 600 גר’ קוביות טופו קשה

1/2 כוס חלב קוקוס 7-9%

1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק

1/4 כוס מיץ לימון

2 כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

1 כפית מחית קארי אדומה, צהובה או ירוקה

מלח

פלפל שחור גרוס

(חצי צרור כוסברה קצוץ אופציונלי)

(נענע קצוצה אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את חומרי הרוטב, למעט הכוסברה, בקערה לתערובת אחידה.
  2. יוצקים כ-1/4 כוס רוטב לתחתית התבנית, מניחים את הדג/הטופו ויוצקים את שאר הרוטב. 
  3. מפזרים כוסברה (אם רוצים) ומכסים ברדיד אלומיניום.
  4. אופים 10 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-10 דקות.
  5. מפזרים נענע (אם רוצים)