מתכונים נוספים

קוביות סלמון אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 1 קילו סלמון, רצוי טרי וללא עור למרינדה: 3 כפות רוטב סויה 2 כפות צ’ילי מתוק 1…

קוביות טופו אפויות

מנה= לשובע מצרכים: 300 גר’ טופו קשה – חתוך לקוביות למרינדה: 2 כפות רוטב סויה כף צ’ילי מתוק 1 כף…

שווארמה עוף/סייטן

מנה- לשובע מצרכים: 1 ק”ג חזה עוף פרוס / סייטן פרוס כף תבלין שווארמה כפית כמון 3 כפות שמן זית…

דג/טופו בחלב קוקוס

DECEMBERJANUARYMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-לשובע

מצרכים:

1 ק”ג דג לבן (בתכנון מוסר ים)/ סלמון/ 600 גר’ קוביות טופו קשה

1/2 כוס חלב קוקוס 7-9%

1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק

1/4 כוס מיץ לימון

2 כפות שמן זית

3 שיני שום כתושות

1 כפית מחית קארי אדומה, צהובה או ירוקה

מלח

פלפל שחור גרוס

(חצי צרור כוסברה קצוץ אופציונלי)

(נענע קצוצה אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את חומרי הרוטב, למעט הכוסברה, בקערה לתערובת אחידה.
  2. יוצקים כ-1/4 כוס רוטב לתחתית התבנית, מניחים את הדג/הטופו ויוצקים את שאר הרוטב. 
  3. מפזרים כוסברה (אם רוצים) ומכסים ברדיד אלומיניום.
  4. אופים 10 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-10 דקות.
  5. מפזרים נענע (אם רוצים)