מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

דג בחרדל ודבש

APRILMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=לשובע

מצרכים:

500 גר’ פילה דג אהוב (סלמון/ אמנון/ נסיכת הנילוס/ בורי)
כף גדושה של דבש
2 כפיות חרדל דיז’ון גרגרים
שן שום כתושה
2 כפות יין לבן
כף שמן זית
מלח
פלפל

אופן הכנה:

  1. מערבבים היטב את רכיבי הרוטב לתערובת אחידה
  2. מורחים על הפילטים ונותנים להם לנוח כחצי שעה לספיגת הטעמים
  3. מחממים היטב מחבת פסים
  4. צורבים במשך כ-7 דקות מכל צד
    ** ניתן לאפות גם בתנור, הימנעו מאפיית יתר (180 מעלות כ15 דק’)