מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

בטטה מדורה

MARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה-חצי בטטה גדולה/ תפו”א בינוני

מצרכים:

2 בטטות גדולות (ניתן להחליף ב4 תפוחי אדמה בינוניים)
2 כפות שמן זית
מלח גס
רוזמרין טרי (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה/בטטות עד ריכוך כמעט מלא
2. מעבירים לתבנית תנור
3. מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה רק בחלק העליון (משאירים אותם
שלמים אבל משטיחים אותם מעט מלמעלה)
4. בוזקים שמן זית, מלח גס ורוזמרין
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד השחמה