מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

ארוחה בתבנית אחת בשר/טופו/סייטן

DECEMBERמנות עיקריותמתכונים

מנה- לשובע

מנת פחמימה- 8 כפות אורז עם הירקות

 

מצרכים:
10 יחידות שוקיים/ 5 יחידות כרעיים/8 יחידות פרגיות /חבילת טופו/ חבילת סייטן/ שבבי סויה / 10 יחידות חזה עוף
2 כוסות אורז בסמטי
בצל יבש קצוץ
2 קולורבי חתוכים לקוביות
בטטה בינונית
ברוקולי/ כרובית (קפוא)
כוס עדשים/ שעועית/ חומוס שעברו השריה
3 כפות טריאקי
3 כפות סויה
1 כף חומץ בלסמי
3 שיני שום כתושות
כף גרידת לימון

2.5 כוסות מים רותחים לתבנית לפני האפיה

אופן הכנה: 

 

  1. מטגנים את הבצל קלות במחבת עם כף שמן זית עד הזהבה
  2. מערבבים את רכיבי הרוטב יחד
  3. בתבנית המתאימה לתנור משטחים את האורז ומעל מסדרים את הירקות, הקטניות והבצל המטוגן ואז את נתחי העוף/ סייטן/ טופו
  4. שופכים את הרוטב והמים לתבנית
  5. מכסיפ בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה
  6. מוציאים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות ללא כיסוי