מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

אצבעות שוקולד קרמל

DECEMBERJANUARYMARCHמנות מתוקותמתכונים

כמות= 16 עוגיות
מנה= 1 עוגיה

מצרכים:

לעוגייה:

1.5 כוס קמח שקדים

2 כפיות מייפל

3 כפיית שמן קוקוס

2 כפיות תמצית וניל

לקרמל:

1.5 כוס תמרים בוואקום (160 גרם)

3/4 כוס מים

1 כף מייפל

1 כפית וניל

לשוקולד:

70 גרם שוקולד מריר

כף שמן קוקוס

אופן הכנה:

  1. מערבבים את המצרכים של העוגיה
  2. משטחים על תבנית ישרה כך שתווצר שכבת עוגיה בגובה של חצי סנטימטר בערך (אפשר על נייר אפיה ומקפלים את הקצוות כדי ליצור צורה מלבנית)
  3. אופים בתנור ב- 180 מעלות כ 12-15 דקות
  4. לאחר האפייה מקררים 20 דקות
  5. מערבבים במעבד מזון את חומרי הקרמל ומורחים מעל העוגיה.
  6. מקפיאים 15 דקות
  7. ממיסים את השוקולד עם הקוקוס ושופכים מעל שכבת הקרמל
  8. מקפיאים לכמה שעות טובות.
  9. מחלקים ל– 16 יחידות