מתכונים נוספים

לביבות עדשים כתומות

מנה = עד חצי מתכון מצרכים: כוס עדשים כתומות יבשות 1 בצל בינוני + כף שמן זית לטיגון הבצל קישוא…

פיצה טונה

מנה=לשובע מצרכים: לבצק: קופסת טונה בשמן מסוננת 2 כפות גבינה לבנה ביצה מלח ופלפל לפי הטעם לרוטב: 100 גר’ רסק…

בורקס טורקי

מנה = הכל מצרכים: 2 דפי פילו 1 גביע קוטג’ 5% חופן גבינה צהובה מגורדת 9% חצי חבילת גבינת טוב…

בורקס טורקי טבעוני

מנה- הכל מצרכים: 2 עלי בצק פילו מקורר (או מופשר) חבילת טופו רך פטריות קצוצות שומשום ספריי שמן זית מלח…

אורז עם תירס

APRILMARCHמנות עיקריותמתכונים

מנה=8 כפות

מרכיבים:

1 כוס אורז מלא/ בסמטי

חצי בצל קצוץ דק

כף שמן זית

2 כוסות מים רותחים

כוס גרגירי תירס קל – ללא תוספת סוכר במרכיבים (ניתן משימורים)

רבע חבילת פטרוזיליה קצוצה

1 כפית מלח (או לפי הטעם)

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בכף שמן זית את הבצל הקצוץ עד שהופך שקוף
  2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים מלבד במים ומערבבים
  3. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים, מקטינים את האש ומבשלים 20 דק’ עם כיסוי.